Registrer deg

Fyll inn dine detaljer nedenfor
 betingelsene

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er. Vi følger til enhver tid gjeldene lover og regler når vi behandler dine opplysninger.

I dette skjemaet ber vi deg oppgi følgende informasjon:

  • NAVN
  • TELEFONNUMMER
  • E-POSTADRESSE

Denne informasjonen bruker vi til å knytte billettsalget til deg som person.

Hvis du ønsker å opprette en bruker, ber vi også om passord. I disse tilfellene bruker vi også informasjonen til å opprette en bruker til deg på min side. Billettkjøpet knytter vi til din e-postadresse og gir deg muligheten til å se din kjøpshistorikk.

Ved opprettelse av bruker samtykker du til at Aurora kino IKS og selskapets databehandlere kan behandle dine personopplysninger, slik som beskrevet i denne informasjonsboksen og som i personvernerklæringen. Din informasjon vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss. Dersom du ønsker å trekke ditt samtykke tilbake kan du sende en e-post til post@aurorakino.no

Vi håper du får en hyggeilg kinoopplevelse!

Lukk