Skolekino

Skoler og barnehager kan benytte seg av vårt kinoprogram, til reduserte priser.

Klikk her for skolekinoforestilling

Aurora kino Alta er fleksible når det gjelder oppsetting av skolekino og barnehageforestillinger, og kan sette opp filmvisning i ukedager før kl. 16:00 på relativt kort varsel. Hvis man velger en film som er på programmet, koster det kr 65,- per elev, mens lærere går gratis. Velger man en film som ikke er på programmet den gitte datoen, gjelder andre priser. Vær oppmerksom på at filmen må ha gått minst to - seks uker på kino før vi har anledning til å tilby skolekinopris.Man kan betale kontant eller ha med rekvisisjon fra skole/ barnehage.

 
Vi gjør oppmerksom på at det på 3D-visninger er nødvendig å bruke 3D-briller. Disse er ikke inkludert i billettprisen, og koster kr 15,- per par på skolekino (ordinær pris er kr 25,-). Brillene fås kjøpt i billettluka.
 
Noen filmer har egne filmstudieark. Disse finner dere på www.skolekino.no. Filmstudieark er pedagogiske opplegg til filmer som er aktuelle å bruke i undervisningen og som skolekino. Det blir laget ark til forskjellige klassetrinn, inkludert barnehager og videregående skoler. Undervisningsmaterialet gir informasjon om selve filmen, tematisk bakgrunnsmateriale og forslag til spørsmål og arbeidsoppgaver. I basen kan du søke på filmtitler, klassetrinn, fag og tema for å få forslag på filmer som passer deres behov.

Ofte er ikke filmene som har filmstudieark på programmet, da det er filmer som allerede har vært på kino. Om man ønsker en film som ikke er på programmet kommer porto og ekspedisjonsavgift i tillegg til billettpris på kr 65,- per elev.


FILM&KINO sender jevnlig ut nyhetsbrevet Skolekinonytt. Registrer deg som mottaker her.

Om du trenger mer informasjon i forbindelse med skolekino, er det bare å ta kontakt.

Marianne  Westgård
E-post: marianne.w@aurorakino.no
Tlf: 95 25 71 74

Bestilling - Skolekino

Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din bestilling. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er. Vi følger til enhver tid gjeldene lover og regler når vi behandler dine opplysninger.

 

I dette skjemaet ber vi deg oppgi følgende informasjon:

  • VALG AV ØNSKET KINO
  • NAVN PÅ SKOLE/BARNEHAGE
  • ØNSKET DAG
  • ØNSKET KLOKKESLETT
  • FILM
  • ANTALL PERSONER
  • BETALINGSFORM
  • SKOLEN/BARNEHAGENS KONTAKTPERSON
  • TELEFON
  • EPOST

 

Denne informasjonen bruker vi til å gjennomføre bestillingen

 

Ved gjennomføring av bestilling samtykker du til at Aurora kino IKS og selskapets databehandlere kan behandle dine personopplysninger, slik som beskrevet i denne informasjonsboksen og som i personvernerklæringen. Din informasjon vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

 

Dersom du ønsker å trekke ditt samtykke tilbake kan du sende en e-post til billett@aurorakino.no

Lukk