Bedriftsvisninger

Har dere et ønske om å belønne ansatte, invitere samarbeidspartnere eller kanskje har dere et kick-off i forbindelse med en produkt- eller tjenestelansering? Hvorfor ikke kombinere dette med en eksklusiv visning - bare for dere? Konseptet legger til rette for at du kan skreddersy opplevelsen helt etter dine egne behov.

Ved kjøp av egen forestilling kan dere selv ønske film, dato, sal og klokkeslett. Lukkede bedriftsvisninger er billettløse og varer fra vår kiosk kan forhåndsbestilles til rabatterte priser.

I enkelte tilfeller er det mulig å få eksklusive førpremierer. Tilgjengeligheten på slike førpremierer er veldig begrenset siden dette reguleres fra filmbyråene og prisene varierer fra film til film.

Vi er behjelpelig med å legge til rette for at din bedrift kan profileres med ditt eget profilmateriell som f.eks. roll-ups eller bannere. Inkludert i prisen er bruk av vårt audiovisuelle utstyr slik at dere kan ønske gjester velkomne, holde en kort innledning og spille av egne reklamefilmer som da blir eneste reklame før visningen. Dersom det er ønskelig med tilkobling av PC eller Mac har vi dette tilgjengelig i alle salene.

Priser varierer.

Ta kontakt med marianne.w@aurorakino.no for tilbud på din egen forestilling!