Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Seniorkino

I samarbeid med Alta kommune og Frivillighetssentralen setter vi opp dagkino for seniorer en gang i måneden.

Seniorkino har i utgangspunktet en nedre aldersgrense på 65 år, men det er selvfølgelig rom for å ta med seg ledsager i hvilken som helst alder. Vi tilpasser lydnivået etter ønske, og spanderer en kopp kaffe eller te fra kiosken til de som vil ha. :-) 

Pris per billett er 60,- kroner.

Filmene settes opp kl. 13:00 på følgende dager (Klikk på tittelen for å lese mer om filmen):

Torsdag 8. desember - KRIGSSEILEREN

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

KRIGSSEILEREN er et storslått drama som forteller historien om de over 30.000 norske krigsseilerne og deres familiers skjebne under og etter andre verdenskrig.

Vi følger sjømannen Alfred, gift med Cecilia og nybakt trebarnsfar fra Bergen. Når andre verdenskrig bryter ut er han og barndomskameraten Sigbjørn på jobb på et handelsskip midt ute i Atlanterhavet. De blir tvunget til å fortsette å seile i fronten av en krig de ikke har bedt om, i sivil og uten våpen. Hjemme i Bergen strever Cecilia med å klare seg og å ta vare på de tre barna i et okkupert land.

Alfred og Sigbjørn kjemper for å overleve i en nedadgående spiral av vold og død, hvor tyske ubåter når som helst kan angripe skipet som er lastet med materiell som er nødvendig for de alliertes krigsinnsats. Krigsseilerne har ett mål: Å overleve – for å komme hjem.

Men hvordan fortsetter man livet og relasjoner når man har vært adskilt i mange dramatiske krigsår? Kan sårene leges og gro?

Velkommen til oss!

reklame
{{loaderText}}