Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Seniorkino

I samarbeid med Alta kommune og Frivillighetssentralen setter vi opp dagkino for seniorer

Seniorkino har en nedre aldersgrense på 65 år. Vi tilpasser lydnivået etter ønske, og spanderer en kopp kaffe eller te fra kiosken til de som vil ha. :-) 

Pris per billett er 65,- kroner.

Filmene settes opp kl. 13:00 på følgende dager (Klikk på tittelen for å lese mer om filmen):

NB! PÅ GRUNN AV BRANN HOS OSS NATT TIL 10. JANUAR ER KINOEN MIDLERTIDIG STENGT. DATOER FOR SENIORKINO ER DERFOR FORELØPIG IKKE HELT SIKRE. FØRSTE FILM KAN BLI FLYTTET SENERE DATO.

Tove - Fredag 25. februar. 

Andre verdenskrig er over og Tove Jansson ønsker å bli kjent for hennes arbeid og trosser sosiale normer. Inspirert av sitt eget liv skriver hun historien om Mummitrollet.

CODA - Fredag 25. mars.

Sytten år gamle Ruby (Emilia Jones) er den eneste hørende i en ellers døv familie. Hun er det som kalles en CODA - Child Of Deaf Adults. En stor del av Rubys liv dreier seg rundt å være oversetter for sine foreldre (Marlee Matlin, Troy Kotsur), og å jobbe på familiens fiskebåt hver dag før skoletid sammen med sin far og bror (Daniel Durant). Men da Ruby blir med i skolekoret, oppdager hun et musikk- og sangtalent utenom det vanlige, samtidig som hun begynner å falle for sin sangpartner Miles (Ferdia Walsh-Peelo). Da hun så blir oppmuntret av sin musikklærer til å søke om studieplass på en prestisjefylt musikkskole, blir Ruby satt i en vanskelig og emosjonell skvis mellom pliktfølelse overfor sin døve familie, og en brennende lyst til å følge sine egne drømmer. 

Kampen om Narvik - Fredag 20. mai   

April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land. Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert.

.

Velkommen til oss!

reklame
{{loaderText}}