Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Seniorkino

I samarbeid med Alta kommune og Frivillighetssentralen setter vi opp dagkino for seniorer

Seniorkino har i utgangspunktet en nedre aldersgrense på 65 år, men det er selvfølgelig rom for å ta med seg ledsager i hvilken som helst alder. Vi tilpasser lydnivået etter ønske, og spanderer en kopp kaffe eller te fra kiosken til de som vil ha. :-) 

Pris per billett er 60,- kroner.

Filmene settes opp kl. 13:00 på følgende dager (Klikk på tittelen for å lese mer om filmen):

-

Alt for Norge - Torsdag 23. juni

23. juni 1998: Gatene i alle Norges byer er tomme. En hel nasjon holder pusten. På gressmatta i Marseille legger Kjetil Rekdal ballen på straffemerket. Brasils keeper Claudio Taffarel hopper rolig på målstreken og ser mot nordmannen. Gjennom TV-en høres stemmen til Arne Scheie: «Nå, Kjetil Rekdal. Det viktigste sparket på en fotball i Norges Fotballforbunds historie… »

Bare et tiår tidligere var norsk fotball var på randen av konkurs. Hva var det som forandret oss?

"Alt for Norge" er kinofilmen om Egil «Drillo» Olsen, hans mannskap og reisen de tok det norske folk med på gjennom 90-tallet. Drillos ble symboler på en nasjon i stor endring. Gjennom personlige opptak og i stor grad nytt videoarkiv tar denne filmen deg med i spillerbussen, garderoben og på innsiden av eventyret du kun har sett fra tribunen eller foran TV-en.

-

Belfast - (Kinosjefens favoritt!) Torsdag 28. juli 

En ung gutt og hans arbeiderklassefamilie forsøker å navigere hverdagen under urolighetene i Nord-Irland på 60-tallet.

Buddy står på terskelen av ungdomstiden, bor sammen med sin kjærlige familie, og lever et liv fylt av barnlige rampestreker og gryende forelskelse. Men hjembyen er preget av konflikter, og familien må ta et vanskelig valg: Bli værende og håpe at ting roer seg, eller forlate alt de kjenner med håp om et nytt og bedre liv.

Belfast er en personlig og underholdende fortelling om minnenes kraft, satt til Nord-Irland på 60-tallet, skrevet og regissert av Kenneth Branagh. Filmen har blant annet vunnet Golden Globe for beste manus, og publikumsprisen på filmfestivalene i Toronto og Stockholm. Den ble nominert til 7 Oscarpriser - inkludert for beste film, beste originalmanus, klipp og kvinnelig og mannlig birolle.

Velkommen til oss!

reklame
{{loaderText}}